ПОЧАТОК КОНТРНАСТУПУ ЗСУ ЦЕ ПОЧАТОК КІНЦЯ РЕЖИМУ ПУТІНА – КЕРІВНИК ЦДАКР

5 травня відбулися значні, певною мірою визначальні події. До таких можна віднести початок контрнаступу ЗСУ під Харковом та Ізюмом – свідчення наявності у захисників України достатньої кількості озброєнь західного виробництва. Саме це підтверджують і дані Генштабу ЗСУ – про підготовку російськими окупантами фортифікаційних споруд на окупованому півдні України.

Зокрема, у «Підсумках дня» на телеканалі «Апостроф» директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак.

Експерт також звернув увагу на подальше відсторонення самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка від диктатора Путіна – на цей раз заявою про небажання застосування Росією ядерної зброї.

А також на «надзвичайно важливу» заяву німецького канцлера Шольца – про можливість зняття санкцій з Росії виключно за умов узгодження з Україною. Україні для перемоги над режимом Путіна недостатньо військового успіху – потрібні довготривалі санкції, наголосив очільник ЦДАКР.

Він додав, що «слабкі політики» Шольц та Макрон «прозрівають» — президент Франції «з переляку» після вкрай негативного сприйняття телефонних перемовин із Путіним зажадав виправлятися – рішенням збільшити допомогу Україні до 2 млрд. дол.

Про це та інше – у у «Підсумках дня» на телеканалі «Апостроф».

 

 

 

Поделиться публикацией