ПОЛТОРАК РОЗПОВІВ ПРО МОЖЛИВОСТІ ВІТЧИЗНЯНОГО ВИРОБНИЦТВА НОВІТНЬОГО ОЗБРОЄННЯ

Оборонно-промисловий комплекс України має можливості щодо розробки і прийняття на озброєння нових зразків озброєння та військової техніки, яка досить суттєво вплине на ситуацію в ЗСУ та на ситуацію на лінії зіткнення в районі проведення АТО.

На цьому наголосив міністр оборони України Степан Полторак під час інтерв’ю для представників ЗМІ, повідомляється на сайті Міноборони.

“У нас є свої можливості щодо розробки і прийняття на озброєння нової військової техніки, новітнього озброєння, яке досить суттєво вплине на ситуацію в Збройних силах України, на стан озброєння, а також на ситуацію, яка на сьогоднішній день існує на лінії зіткнення в районі проведення АТО”, – заявив він.

Полторак зазначив, що потрібно опиратися не лише на допомогу від іноземних партнерів, а й на власні потужності: “Ми маємо використовувати допомогу не тільки від наших закордонних партнерів, яку надають нам такі країни, як Сполучені Штати Америки, Велика Британія, Канада, а також інші країни. Ми маємо розраховувати також і на наші можливості і потужності. Оборонно-промисловий комплекс країни працює достатньо, останній рік-два дуже потужно, якщо порівняти як це було на початку”.

ukrinform

Поделиться публикацией