ПЛАНУЄМО НАДАТИ СТАРТ КОРПОРАТИЗАЦІЇ 67 ПІДПРИЄМСТВ ДЕРЖКОНЦЕРНУ «УКРОБОРОНПРОМ» — ЗАСТУПНИК МІНІСТРА ЕКОНОМРОЗВИТКУ І ТОРГІВЛІ

Сьогодні зроблено перші кроки у сфері корпоратизації оборонних підприємств: Міністерством економічного розвитку і торгівлі України підготовлено проект Закону України, прийняття якого дасть старт корпоратизації 67 підприємств Державного концерну «Укроборонпром». Про це в інтерв’ю інформагентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Юрій Бровченко. За його словами, «приміром із п’яти бронетанкових підприємств два чи три можуть бути передані в управління інвестора, він проводить модернізацію виробництв, налагоджує кооперацію, як результат – підприємство стає більш конкурентоспроможним, істотно підвищується якість продукції». Він додав, що такі ініціативи мають сенс, але їх реалізація має бути системною, із проведенням відповідного аналізу.

Ю.Бровченко зазначив, що «Укроборонпром» здійснює управління цими підприємствами, зокрема, виконує функції нагляду та перевірки. «Ми ж формуємо політику таких перетворень, саме тому результат ми отримаємо лише за рахунок спільної системної роботи», — позначив заступник міністра.

Поделиться публикацией
-->