ПАВЛОГРАДСЬКИЙ ХІМЗАВОД МАСОВО ВІДНОВЛЮЄ РЕАКТИВНІ СНАРЯДИ

Павлоградський хімічний завод проводить відновлення реактивних снарядів великих калібрів та опанував виробництво нового палива для коригованих ракет вітчизняного комплексу «Вільха».

Про це повідомляє Defense Express з посиланням на інформацію, що була оприлюднена у програмі «Стежками війни» телеканалу ZIK.

Збирання відновлених реактивних снарядів 9М55 для реактивних систем залпового вогню калібру 300 мм БМ-30 «Смерч» проводиться в цеху кінцевого збирання державного підприємства «Науково-виробниче об’єднання «Павлоградський хімічний завод».

У Павлограді масово відновлюють реактивні снарядиЕлементи реактивних снарядів для РСЗВ БМ-30 «Смерч» в цеху кінцевого збирання ПХЗ«Тут два напівзаряди з’єднуються в одне ціле. Потім туди ж до них монтується ще сопло двигуна. Також в цьому цеху монтується бойова частина. І от вже готова завершена ракета буде поставлятися в українське військо», – розповідається в сюжеті програми.

У Павлограді масово відновлюють реактивні снарядиНапівзаряди та сопла двигуна для РСЗВ БМ-30 «Смерч» в цеху кінцевого збирання ПХЗВарто нагадати, що Павлоградський хімічний завод включений до виконання Державного оборонного замовлення (ДОЗ) і бере участь в випробуваннях модернізованого комплексу РСЗВ з коригованими ракетами підвищеної дальності «Вільха-М».

«Ми створили науково-дослідний інститут, який на сьогодні має понад 900 співробітників. Де працівники цього інституту володіють технологіями виробництва нових видів ракетних палив», – відзначив генеральний директор ДП НВО «Павлоградський хімічний завод» Леонід Шиман.

При цьому він додав, що підприємство здатне виробляти паливо не тільки для комплексів РСЗВ, а й для бойових ракет значно більшої потужності.

Поделиться публикацией