ОХОЧИХ ВСТУПИТИ ДО ЛЕГІОНУ «СВОБОДА РОСІЇ» БАГАТО – РОЗПОВІДЬ ПРЕДСТАВНИКІВ ЛЕГІОНУ

Охочих вступити до легіону «Свобода Росії» і боротися з путінським режимом на боці України дуже багато, заявили представники легіону, російські військовослужбовці на пресконференції 5 квітня.

«За один день – понад 300 заяв, щоб вступити до легіону. Охочих дуже багато», — зазначив спікер. Говорячи про кількісний склад легіону, він зазначив, що його чисельність велика, але точної кількості з міркувань безпеки не назвав.

«До нашого легіону також входять наші брати-білоруси. До нашого легіону входять діючі та відставні військові Російської Федерації і не тільки. Приїжджають люди з різних країн, щоби боротися з путінським режимом», — розповів іще один представник легіону.

За словами легіонерів, здавшись у полон і вступивши до легіону, вони розповіли ЗСУ, як діють батальйонно-тактичні групи армії РФ, оскільки самі неодноразово брали участь у різних навчаннях на території Росії.

Бійці легіону наголосили, що на території України немає жодної спеціальної операції.

«Тут йде справжня війна проти мирного населення», — наголосив один із легіонерів.

Учасники пресконференції закликали військовослужбовців РФ здаватися в полон, вступати до легіону і разом боротися з путінським режимом, «щоб колись Росія стала вільною країною».

Поделиться публикацией