ООН СЛІД НЕГАЙНО РОЗПУСТИТИ – ВОНА НЕДІЄЗДАТНА ТА ШКОДИТЬ ВСТАНОВЛЕННЮ МИРУ НА ПЛАНЕТІ – КЕРІВНИК ЦДАКР

Організацію Об’єднаний Націй слід негайно розпустити – вона недієздатна та шкодить встановленню миру на планеті.

Так прокоментував директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак заяву генерального секретаря Організації Об’єднаний Націй Антоніу Гутерреша щодо визначення Росією термінів тривалості війни путінського Кремля проти України.

«Цією заявою генсек ООН фактично поставив «хрест» на організації, розписавшись у безсиллі. Не виключено, що Путін використав главу ООН «всліпу», але це не зменшує негативного внеску Організації Об’єднаний Націй у справу продовження путінської агресії проти України. Без реформування  ООН не дієздатна – в іншому випадку її слід терміново розпустити. І це стосується не лише безпекової, а і гуманітарної та екологічної компонентів. Ми ж усі знаємо, що кремлівська війна закінчиться тоді, коли міжнародного злочинця Путіна примусять її закінчити» — наголосив експерт.

Нагадаємо, генсек ООН назвав умову закінчення війни в Україні, зазначивши, війна в Україні продовжуватиметься доти, доки Російська Федерація не вирішить її закінчити. Про це після зустрічі з російським президентом Путіним генеральний секретар Організації Об’єднаний Націй Антоніу Гутерреш заявив в інтерв’ю CNN.

«Війна закінчиться, коли РФ вирішить її закінчити, і коли після припинення вогню з’явиться можливість серйозної політичної угоди. Ми можемо проводити скільки завгодно зустрічей, але це не те, що покладе край війні», — сказав генсек ООН.

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш планує відвідати Україну 28 квітня. Гутерреш зустрінеться з президентом України Володимиром Зеленським, а також міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою. Також планується зустріч зі співробітниками агентства ООН для обговорення гуманітарної допомоги Україні. Перед візитом в Україну, 26 квітня генсек ООН зустрівся у Москві з Путіним.

Поделиться публикацией