ОКУПАНТИ ПРОВОДЯТЬ МАСШТАБНІ НАВЧАННЯ У КРИМУ

На території окупованого Кримського півострову Росія розпочала військові навчання з десантно-штурмовими і артилерійськими частинами 7-ї гвардійської десантно-штурмової дивізії російської армії.  

Таку інформацію оприлюднило Міністерство оборони РФ 26 березня ц.р.

У 2014-у році один з підрозділів 247-го десантно-штурмового полку, зі складу 7-ї десантно-штурмової дивізії, брали участь у агресії проти України на Донбасі в районі населеного пункту Іловайськ.

В навчаннях в окупованому Криму задіяно понад 1,5 тисячі десантників, більше 300 одиниць бойової техніки, а також літаки військово-транспортної авіації, вертольоти армійської авіації та великі десантні кораблі Чорноморського флоту РФ.

Під час навчання будуть відпрацьовані питання перекидання військ на великі відстані комбінованим способом і в найкоротші терміни. Одним з найбільш видовищних епізодів стане висадка підрозділів аеромобільних військ з бойових десантних кораблів з метою захоплення і знищення пунктів управління умовного противника і табори підготовки незаконних збройних формувань.

Підрозділам ВДВ належить діяти в незнайомих для них районах. Десантники відпрацюють захоплення вигідних рубежів і утримання їх з метою забезпечення висадки і просування головних сил угруповання, за підтримки вогню артилерії, фронтової і армійської авіації, безпілотних літальних апаратів, а також доданих танкових підрозділів.

До початку навчання полки були приведені в бойову готовність, особовий склад і бойову техніку перекинуто в призначений район залізничним і автомобільним транспортом.

Заходами з десантуванням і бойовою стрільбою керує командир з’єднання гвардії полковник Андрій Суховецький.

Поделиться публикацией