ОКУПАНТИ ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ЙТИ У НАСТУП ТА САБОТУЮТЬ НАКАЗИ КЕРІВНИЦТВА – СБУ

Російські окупанти в Україні відмовляються йти у наступ та саботують накази керівництва, повідомили в Службі безпеки України. Численні перехоплення телефонних розмов ворога свідчать, що деякі з підрозділів окупантів – на грані бунту.

«Ось, як у цій розмові «відказника» з матір’ю. Вояк із Краснодарського краю каже, що йому набридло «сидеть, смотреть, как по нам лупят, а мы в ответ ниче не можем сделать», – зазначили в СБУ.

Також на записі чути, як військовий російської окупаційної армії скаржиться, що про його підрозділ складають легенди як про «смертный полк». Тому він більше не хоче бути «фаршем». Судячи з перехопленої розмови, 90% колег російського військового також відмовилися йти у новий наступ: «…нас со 150 человек —  130 таких, как я».

Після провальної спроби російського полковника переконати військових йти в атаку, до них привезли священника. Правда, коли полковнику та священнику «відказники» запропонували самим очолити колону, яка їде на передову, ті відмовилися. Тому солдати, як зазначив військовий РФ у телефонній розмові, «…спокойно, плюнув им под ноги, пошли».

Водночас із перехопленої розмови випливає, що командування окупантів на саботаж не реагує, бо «…сейчас он на нашего быканет, того перемкнет, в ногу шмальнет…».

«Тож поки ворог втрачає мотивацію, ми продовжуємо захищати Батьківщину!», – зазначили в СБУ.

Раніше Головне управління розвідки Міноборони України повідомляло, що підрозділ російських спецпризначенців, що має досвід бойових дій в Сирії, у повному складі відмовився брати участь у подальших спробах штурму Маріуполя. В ГУР МОУ пояснили, що лише за дві доби бойових дій, а саме з 2 по 4 квітня, окупанти втратили близько 30 військових. Тому вони вирішили не випробовувати долю.

Поделиться публикацией