ОКУПАНТИ ВСТАНОВИЛИ КОНТРОЛЬ НАД ІЗЮМОМ ЧЕРЕЗ ЧИСЕЛЬНУ ПЕРЕВАГУ ТА МІСЦЕВИХ ЗРАДНИКІВ, АЛЕ БИТВА ЗА МІСТО НЕ ЗАКІНЧЕНА

Місцеві зрадники допомогли російським окупантам встановити тимчасовий контроль над Ізюмом (Харківська область), вважає начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради Максим Стрельник.

«Кількісна перевага російських окупантів та віроломство місцевих зрадників привели до встановлення 1 квітня 2022 року тимчасового контролю ворога над Ізюмом», — написав Стрельник на своїй сторінці у фейсбуці.

Він нагадав, що 26 березня місцеві зрадники провели російських окупантів до південної частини міста. Через це було повністю заблоковано шляхи доставки гуманітарної допомоги до Ізюма та евакуації городян. Ворожі війська, скориставшись цією ситуацією, розпочали захоплення міста.

Він висловив упевненість, що ЗСУ незабаром звільнять Ізюм.

«Битва за Ізюм не завершилася, і наша Армія незабаром обов’язково звільнить місто від російських окупантів і врятує ізюмчан, які стали заручниками підлості місцевих зрадників та агресії ворогів», — написав Стрельник.

Як повідомлялося раніше, начальник Управління молоді, спорту та іміджевих проектів Ізюмської міської ради Максим Стрельник на своїй сторінці у фейсбуці обвинуватив депутатів міськради Анатолія Фомічевського та Юрія Козлова, колишнього працівника міліції Владислава Соколова та ексмера Олександра Божкова у держзраді та співробітництві з окупантами і закликав правоохоронні органи поставитися до його посту як до офіційної заяви.

Поделиться публикацией