ОБОРОННІ ПІДПРИЄМСТВА УКРАЇНИ ЗДАТНІ СТВОРЮВАТИ КРАЩІ ЗРАЗКИ ОЗБРОЄНЬ, В ТОМУ ЧИСЛІ, ЗАСОБИ ЗВ’ЯЗКУ – ГЕНДИРЕКТОР «ДОЛЯ и КО.ЛТД»

Оборонні підприємства України здатні створювати кращі зразки озброєнь, в тому числі, засоби зв’язку. У цьому переконана генеральний директор компанії «ДОЛЯ и КО.ЛТД» Лариса Татарінцева. За її словами в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр», «наша країна досить тривалий час спостерігала за різноманітними скандалами, пов’язаними із вибором постачальників в галузі радіозв’язку тактичної ланки Збройних сил України, але хочу зауважити, що були відсутні спроби аналізу питання, чи є можливість створити радіостанцію тактичної ланки українським підприємствам».

При цьому вона наголосила, що в країні «є такі підприємства, є такі можливості». Керівник профільного підприємства (з постачання засобів зв’язку) додала, що було б доцільно на експертних нарадах обговорювати такі проблеми, зокрема, питання насичення країни суто імпортним товаром. Вона зазначила, що в умовах майже «відсутності» електронної промисловості дуже важливою є підтримка підприємців з боку держави.

Л.Татарінцева зауважила, що підприємство «ДОЛЯ и КО.ЛТД» знайшло можливість для виконання експортних контрактів, тому що «є країни в світі, яким цікаво пропоновані підприємством альтернативні, не стандартизовані рішення, які спроможні протистояти сучасним засобам радіоелектронної боротьби, радіоелектронної розвідки. Підсумовуючи, підприємець зазначила, що в Україні в цій галузі є надзвичайно великий потенціал, «потрібно просто рухатися в цьому напрямку».

Компанія «ДОЛЯ і КО.ЛТД» є провідним українським розробником і виробником засобів радіозв’язку AGENT®, а також реалізує рішення з виробництва систем професійного радіозв’язку виробництва MOTOROLA SOLUTIONS, які забезпечують замовникам надійний та оперативний радіозв’язок. Працюючи в ролі системного інтегратора на українському ринку телекомунікаційних технологій з 1992 року, компанія «ДОЛЯ і КО.ЛТД» не тільки розробляє, але й впроваджує галузеві системи професійної мобільного радіозв’язку.

Поделиться публикацией
-->