НЕОБХІДНО ОФІЦІЙНО ОГОЛОСИТИ ПРО ПІДГОТОВКУ МІЖНАРОДНОГО СУДУ (ТРИБУНАЛУ) ПО ВІДНОШЕННЮ ДО ЗЛОЧИННОЇ ВЕРХІВКИ РОСІЇ – ДИРЕКТОР ЦДАКР

Світ повірив Україні та почав відверто говорити про необхідність перемоги над путінським фашизмом, ліквідацією кремлівського диктатора та його злочинного режиму. І задля цього вже стрімко створюється потужна антипутінську коаліцію, в який Україна відіграє ключову роль.

Але разом із розвитком успіху антипутінської коаліції, підтримкою України зброєю та антиросійськими санкціями, очевидний прояв знаходять і глобальні загрози – Україні та усьому світові. Йдеться про чергові погрози ввечері 25 квітня главою МЗС країни-агресорки Лавровим застосуванням ядерної зброї та розв’язанням світової ядерної війни – після запевнень 19 квітня у тому, що РФ не планує використовувати ядерну зброю у війні проти України. То ж, з одного боку, відчуття російською верхівкою агонії путінського режиму і кінця наближається, з іншого, міжнародні злочинці путінської зграї намагаються виторгувати життя (а може й владу) – шляхом ядерного шантажу.

Про це повідомив на офіційному сайті аналітичної організації директор Центру досліджень армії, конверсії та роззброєння Валентин Бадрак.

Експерт у зв’язку з цим наголосив, що Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння закликає антипутінську коаліцію, що формується, офіційно оголосити про підготовку міжнародного суду (трибуналу) по відношенню до злочинної верхівки Росії, передусім, Путіна, Лаврова, Герасимова, Шойгу та інших осіб, що мають безпосереднє відношення до розв’язання кривавої війни проти України та здатні розпочати знищення людства шляхом ядерної війни.

«При цьому було б логічним офіційно встановити умови антипутінської коаліції (або низки чітко визначених держав) щодо нагородження громадян РФ (в тому числі й безпосередніх представників або осіб, наближених до російського військово-політичного керівництва, керуючої верхівки країни), що будуть здатні протидіяти початку ядерної війни та сприятимуть руйнації злочинного путінського режиму. Це дозволило б надати старт створенню запобіжників світовій війні всередині самої Росії» — зазначив Бадрак.

Поделиться публикацией