НДІ «КВАНТ-РАДІОЛОКАЦІЯ» СПОДІВАЄТЬСЯ НА СПІЛЬНУ СИНХРОННУ РОБОТУ З ПРОСУВАННЯ ПРОДУКЦІЇ ПІДПРИЄМСТВ МАЙБУТНЬОГО ХОЛДИНГУ – ДИРЕКТОР ПІДПРИЄМСТВА

НДІ «Квант-Радіолокація» спільно з дев’ятьма іншими провідними радіолокаційними підприємствами «Укроборонпрому» увійде до майбутнього холдингу під умовною назвою «Радарні системи».

Про це в інтерв’ю інформагентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомив директор ДП «НДІ радіолокаційних систем «Квант-Радіолокація» Едуард Касапов.

«Стратегія цього об’єднання вже розроблена та чекає на затвердження Наглядовою радою Концерну. Вже зараз, не чекаючи на ухвалення відповідної законодавчої рамки про корпоратизацію оборонних підприємств, ми приступили до планування спільної діяльності. Сподіваємось, що після офіційного створення нової галузевої структури наше підприємство отримає більш чіткі правила гри насамперед на внутрішньому ринку, підтримку своїх партнерів по холдингу щодо більш тісної кооперації, спільного пошуку шляхів вирішення схожих проблем сьогодення, які стосуються як розробки, так і виготовлення радарної техніки. Окрім цього сподіваємось на спільну синхронну роботу з просування продукції підприємств майбутнього холдингу на ринки ОВТ іноземних країн», — наголосив співбесідник.

 

Поделиться публикацией