НГУ ОТРИМАЄ ДЕСЯТЬ ВЕРТОЛЬОТІВ ТИПУ H225

Національна гвардія у 2021-2022 роках отримає десять вертольотів типу H225 в рамках реалізації контракту з Airbus Helicopters.

Про це повідомили на офіційному сайті МВД.

Відповідно до угоди між українським і французьким урядами, компанія Airbus Helicopters та ДП «Українське авіаційно-транспортне підприємство «Хорів-АВІА» підписали контракт про постачання впродовж 2018-2022 років 12 вертольотів типу H225 для потреб Нацгвардії.

На офіційній зустрічі представники Нацгвардії та Airbus Helicopters розглянули питання поставки шести повітряних суден у 2021 році та відправки двох наявних в НГУ вертольотів на підприємства компанії Airbus Helicopters. Таке рішення було прийнято, щоб  провести модернізацію з метою доукомплектування гелікоптерів, переданих попередньо.

Нагадаємо, упродовж 2018-2019 років компанією Airbus Helicopters було здійснено поставку двох вертольотів. Крім того, представники компанії перенавчали два екіпажі НГУ та частину інженерно-технічного складу (на території Франції, Шотландії та Німеччини для забезпечення обслуговування та експлуатації зазначених вертольотів).

Вертольоти оснащені двома потужними двигунами «Makila 2A», сучасною авіонікою, новітніми системами керування польотом, системою автоматичного пілотування, системами десантування особового складу, пошуку та рятування, які значно знижують навантаження на пілотів та  підвищують рівень виконання завдань і забезпечення безпеки польотів.

 

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией