НВК «КЛІВЕР» ВИКОНУЄ ДЕРЖАВНІ КОНТРАКТИ З РЕМОНТУ ТА МОДЕРНІЗАЦІЇ МОРСЬКОГО ОЗБРОЄННЯ

Підприємства Науково-виробничої корпорації «Клівер» виконують державні контракти з ремонту та модернізації морського озброєння – це міни та торпеди, що стоять на озброєнні ВМС України. Другим важливим напрямком є подальший розвиток гідроакустичних систем висвітлення підводної обстановки та систем виявлення підводно-диверсійних сил та засобів.

 

Міна УДМ-Е

Про це в інтерв’ю інформаційному агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» повідомила директорка Науково-виробничої корпорації «Клівер» Оксана Врублєвська.

Міна АМД-1000

«Фахівці підприємства мають безцінний досвід виготовлення та обслуговування акустичного обладнання протягом останніх 25 років, сьогодні ми працюємо над розробками та виготовленням обладнання на сучасній елементній базі, з використання штучного інтелекту і можливістю інтеграції до стандартів НАТО. Треба наголосити, що системи спостереження та охорони підводного простору, як корабельного базування, так і стаціонарні/позиційні, є невід’ємною складовою забезпечення безпеки України з морського напрямку», — заначила вона.

О.Врублєвська також поінформувала, що Науково-виробнича корпорація «Клівер» є нащадком відомих великих підприємств «Луганський завод лужних акумуляторів» та «Завод «Красный Луч».

«Наразі компанія володіє інтелектуальною власністю високотехнологічної продукції, зокрема, обладнання та технології вирощування монокристалів, виробництво лужних акумуляторів військового та цивільного призначення, виробництво мінно-торпедного озброєння та акустичних систем обзору підводного простору. Відновивши свою діяльність у Києві, компанія відтворила високий потенціал та досвід кваліфікованих фахівців в галузях гідроакустики та інформаційних технологій на рівні, який відповідає міжнародним стандартам. Досвід виконання договорів щодо ремонту та модернізації морського озброєння, розробки та виготовлення сучасних тренажерів засвідчив нас одним з найнадійніших постачальників послуг для ВМС України», — розповіла вона.

Поделиться публикацией