НА СЬОГОДНІ МІНІСТЕРСТВОМ ОБОРОНИ ВЖЕ ВЗЯТО ЗОБОВ’ЯЗАНЬ ЗА ДОЗ-2021 НА 68,75% — МИРОНЮК

Про це 30 червня ц.р. повідомив зазначив заступник Міністра оборони України Олександр Миронюк під час брифінгу «Державне оборонне замовлення 2021–2023: пріоритети Міністерства оборони України»

«На сьогодні Міністерством оборони вже взято зобов’язань за ДОЗ-2021 на 68,75% від загального фінансового ресурсу на цей рік. Торік на такий же період було взято всього лише 43,6% зобов’язань від загального фінансового ресурсу державного оборонного замовлення минулого року. Відповідно зобов’язання Міноборони по ДОЗ-2021 нині на чверть більші, ніж рік тому, і це є показником ефективності роботи теперішнього керівництва оборонного відомства за цим напрямком», ‒ наголосив Олександр Миронюк.

Зокрема, вже цього року до Збройних Сил України було поставлено понад 3,5 млн одиниць боєприпасів різного призначення. А це є свідченням того, що виконання держоборонзамовлення з боку Міноборони відбувається планово, ефективно і без зривів. Олександр Миронюк також додав, що Міністерство оборони України вжило усіх заходів для того, аби усі показники держоборонзамовлення у поточному році виконувались повною мірою.

Поделиться публикацией