НА КИЇВЩИНІ ПРОЙШЛИ ВИПРОБУВАННЯ УНІВЕРСАЛЬНОГО БЕЗПІЛОТНИКА «ХИМЕРА-Т» З 30-КРАТНОЮ КАМЕРОЮ

На Київщині пройшли випробування універсального безпілотника Химера-Т з 30-кратною камерою у різних погодних умовах. Про це повідомляє Національний промисловий портал.

Химера-T ー універсальна мультироторна платформа, оснащена модулем наземного живлення по кабелю. Апарат може підійматися на висоту до 150 метрів. Час безперервного перебування платформи у повітрі обмежується лише ресурсом електродвигунів (до 14 діб безперервної роботи).

Універсальна мультироторна платформа Химера-Т призначена для спостереження за противником на полі бою, цілевказання, моніторингу лісів, полів, дорожнього руху, державного кордону, створення безпечних умов під час проведення масових заходів.

Спостереження може здійснюватися як в оптичному діапазоні ー з використанням денної та нічної оптики, ー так і за допомогою радіолокаційної станції чи інших датчиків.

Окрім того, вказану платформу можна використовувати як ретранслятор для наземних військ, а також для зв’язку з іншими безпілотниками по вузьконаправленому захищеному каналу зв’язку.

Універсальна платформа Химера-T може не лише підніматися на задану висоту і перебувати на ній, але і слідувати на швидкості 15 км/годину за автомобілем, в якому перебуває базова станція управління з джерелом живлення.

Поделиться публикацией