НАША КІНЦЕВА МЕТА – ПОВЕРНУТИ НАШІ КОРДОНИ ТА ЗАБЕЗПЕЧИТИ НОРМАЛЬНЕ ЖИТТЯ НАСЕЛЕННЮ ДОНБАСУ – НАЧАЛЬНИК ГЕНШТАБУ

Сьогодні ми – Українська держава і українська армія, – ми повертаємо свої землі, ми хочемо, щоб була поновлена територіальна цілісність, і було зась для когось навіть руку до неї протягувати.

Про це в інтерв’ю порталу «Укрінформ» 25 листопада ц.р. повідомив начальник Генерального штабу Руслан Хомчак.

 

«Щодо рішення про розведення… По-перше, це рішення прийнято вже роки тому. По-друге, це рішення показує не стільки військових, скільки здатність військово-політичного керівництва виконувати прийняті зобов’язання», — додав він.

 

«Не хочу зараз заглиблюватися, але ви можете проаналізувати 2016 рік, коли дві ділянки були розведені, а третя не була протягом трьох років розведена, – це Станиця Луганська. І коли сьогодні вона розведена, і вчора вже президент відкрив міст, я не думаю, що ситуація там стала гіршою для місцевого населення. Наша кінцева мета – повернути наші кордони, державне управління та забезпечити нормальне життя місцевому населенню»,- вважає начальник Генштабу.

 

Підбиваючи підсумки Руслан Хомчак заявив, що зараз дехто відверто маніпулює військовими термінами. На жаль, ті, хто хочуть розхитувати ситуацію у державі, вони кричать, що відведення – це здача позицій, зрада… При цьому кричать ті, які п’ять із лишком років війни б’ють себе в груди, що вони ветерани, що вони воювали. Популізм таких «ветеранів» аж ніяк не згуртовує суспільство.

 

 

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией