НАЦГВАРДІЯ ОТРИМАЛА МОДЕРНІЗОВАНІ МАШИНИ ДЛЯ РОЗВІДКИ

 

Новітню техніку бійці нацгвардії опановують у Харкові, на спеціальних зборах. Артилеристи під час навчання проводитимуть розрахунки, визначатимуть координати і установки для стрільби за допомогою автоматизованих систем.
При модернізації техніки був врахований досвід початку бойових дій на Донбасі, а також ті недоліки, які ця техніка мала в базовій застарілій комплектації, часів Радянського союзу. На даних машинах встановлені сучасні дизельні двигуни, кожна одиниця має на борту радіостанції «HARRIS», «Motorola», має три канали зв’язку, в тому числі і супутниковий.
Дивіться також фото: Прикордонники Донеччини показали, як перевіряють навички собак на КПВВ
Кожну з цих машин обладнано автоматизованими робочими місцями з встановленим програмним забезпеченням, що дозволяє обробляти, акумулювати інформацію, яка надходить від загальновійськової і артилерійської розвідки, проводити розрахунки для стрільби артилерії.
Завдяки автоматизації процесу, час готовності артилерійського підрозділу до стрільби скорочується в десять разів, тобто вже через дві хвилини після заняття позиції розрахунок може зробити постріл.

Поделиться публикацией