НАГЛЯДОВА РАДА УКРОБОРОНПРОМУ У ГРУДНІ ПЛАНУЄ ЗБІЛЬШИТИ ГРОШОВУ ВИНАГОРОДУ ДИРЕКТОРАМ СВОЇХ ПІДПРИЄМСТВ

Наглядова рада Укроборонпрому у грудні планує збільшити грошову винагороду директорам своїх підприємств до рівня керівників компаній аналогічного рівня — від 5 до 15 тисяч доларів.

Про це повідомив гендиректор 25 листопада ц.р. повідомив гендиректор ДК «Укроборонпром» Айварас Абромавичус.

«Ми будемо призначати оплату праці наших співробітників, виходячи з норм чинного законодавства, рівня зарплат в інших великих компаніях і з урахуванням набору ризиків. На сьогоднішній день розмір грошової винагороди керівників компаній подібного рівня становить від 5 до 15 тисяч доларів. Точні цифри визначить Наглядова рада, засідання якої відбудеться вже на початку грудня», — повідомив Абромавичус.

Він також зазначив, що весь період роботи його місячний оклад дорівнює мінімально допустимій заробітній платі в Україні — 4173 грн на місяць.

Абромавичус також повідомив, що його призначення на посаду гендиректора Укроборонпрому було спричинене форс-мажорними обставинами, тому не виключає, що після виконання першочергових задач, він передасть свої повноваження новому керівнику концерну, повернувшись на посаду члена Наглядової ради.

«Цілком можливо, після того, як я виконаю поставлені переді мною першочергові завдання, з’явиться новий генеральний директор, якому передам усі справи й буду активно допомагати вже, як член Наглядової ради. І, вже він/вона буде отримувати гідну заробітну плату в Концерні», — повідомив Абромавичус в своєму дописі.

 

 

Поделиться публикацией