МІНОБОРОНИ РФ ЗАМОВИТЬ ЗБРОЇ І ТЕХНІКИ НА 500 МЛРД РУБЛІВ

У найближчі дні Міноборони Росії розмістить нові замовлення у промислових підприємств на виробництво для Збройних сил сучасних бойових систем і різної військової техніки практично всіх видів і родів військ.

Про це 19 серпня ц.р. повідомив портал «Новости ВПК».

Повідомляється, що документально це буде оформлено на міжнародному військово-технічному форумі «Армія-2021». Він пройде з 22 по 28 серпня на базі конгрессно-виставкового центру в підмосковному парку «Патріот», а також на військовому аеродромі Кубинка і полігоні Алабіно.

«У цьому році на форумі плануємо підписати 45 державних контрактів приблизно на 500 мільярдів рублів», — сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу в інтерв’ю «Червоній зірці».

Він уточнив, що будуть укладені договори на поставку в Збройні сили робототехнічних комплексів «Уран-14″, систем дистанційного мінування, артилерійських і важких вогнеметних систем, спецтехніки для Сухопутних військ, а також на виробництво танків Т-90М і на модернізацію базового Т-90 . «Укладемо контракт на будівництво розвідувальних кораблів і мінних тральщиків, на поставку і модернізацію авіатехніки, на закупівлю високоточної зброї», — перерахував міністр.

Поделиться публикацией