МІНОБОРОНИ ОАЕ ЗАЦІКАВИЛОСЯ БЕЗПІЛОТНИКАМИ ДП «АНТОНОВ»

Україна і Об’єднанні Арабські Емірати домовилися про низку спільних проектів в авіаційній сфері, а також щодо виробництва і постачання техніки для сухопутних військ ОАЕ.

Про це 18 червня ц.р. повідомили у прес-службі ДК «Укроборонпром», посилаючись на  генерального директора Концерну Павла Букіна, який  прокоментував зустріч із заступником міністра оборони ОАЕ  Генерал-майором Абдулой Аль Хашми у рамках 53-го Paris Air Show 2019 Le Bourget.

За його словами, сторони обговорили максимально широкий спектр співпраці, зокрема щодо логістичного забезпечення потреб Сухопутних військ ОАЕ.

Він повідомив, що одним із перспективних проектів, які обговорюються, є налагодження спільного виробництва безпілотних літальних апаратів на основі розробок ДП «Антонов».

«Якість літаків марки «Антонов» загальновизнана. Вони мають стабільний попит на ринку. Це підтверджено низкою переговорів у рамках «Paris Air Show 2019». Наразі найбільш перспективний ринок для нас – країни Близького Сходу та Південно-Східної Азії. Українські літаки, які здатні працювати в екстремальних кліматичних умовах, повністю відповідають потребам військових та рятувальників. Тому очікуємо, що найближчим часом продукція «Антонова» займе вагому частину ринку у цих регіонах», – підкреслив Павло Букін.

Поделиться публикацией