МІНОБОРОНИ ЗДІЙСНИТЬ РЕМОНТ ДВИГУНІВ ДЛЯ ТАНКІВ БМ «БУЛАТ»

Міністерство оборони України проводить тендер на ремонт за технічним станом 10 двигунів 5ТДФ-М

Про це 17 серпня повідомив defence-ua.com з посиланням на сайт офіційного маданчику державних публічних закупівель ProZorro.

Зокрема повідомляється, що заявка щодо послуги з ремонту і технічного обслуговування транспортних засобів військового призначення (ремонт за технічним станом двигуна 5ТДФ-М) була оприлюднена 24 липня ц.р. Кінцевим строком подачі заявок було призначене 5 серпня ц.р.

В тендері на ремонт 10 двигунів 5ТДФ-М на суму у 17 607 394,40 гривень прийняв участь лише один виробник – харьківське Державне підприємство «Завод імені В. О. Малишева» (входить до складу ДК «Укроборонпром»). Наразі ця єдина пропозиція очикує остаточного рішення від замовника.

Модернізований двотактний дизельний двигун 5ТДФ-М потужністю 850 к.с. призначений для танків БМ «Булат»

Згідно з інформацією з ProZorro всі роботи мають бути виконані до 15 листопада поточного року. Виконавець повинен буде гарантувати справню роботи танкових двигунів впродовж двох років з дня введення в експлуатацію, або 10 років зберігання у неопалюваних складських приміщеннях.

Наприкінці минулого місяця прес-служба ДК «Укроборонпром», повідомила про «чергову» передачу Міноборони ДП «Завод імені В.О. Малишева», партії з двох відремонтованих та модернізованих танків БМ «Булат».

Поделиться публикацией