МІНОБОРОНИ ДОСТАВИЛА ТА ПЕРЕДАЛА ЗСУ 51 ТИС. БРОНЕЖИЛЕТІВ 4 КЛАСУ ЗАХИСТУ

За останні дні команда Міноборони доставила та передала ЗСУ 51 тис. бронежилетів 4 класу захисту за стандартами НАТО.

Про це 21 березня ц.р. повідомив у Фейсбуці міністр оборони України Олексій Резніков.

«Ми домовилися не висвітлювати інформацію про постачання зброї. Але можу сказати, що за останні дні команда Міноборони доставила та передала ЗСУ 51 тис. бронежилетів 4 класу захисту за стандартами НАТО. Цей захист придбано переважно за кошти держбюджету, а отже – завдяки всім українцям. Ми працюємо цілодобово і готуємо наступні партії», — зазначив міністр оборони..

Він також закликав українців не мати ілюзій.

«Попереду ще багато випробувань. Україна веде стратегічну оборонну операцію проти набагато чисельнішого противника і під загрозою наземного вторгнення білоруських військ. Ми зазнаємо втрат. Ворог руйнує наші міста і підриває економіку. Ситуація дуже непроста» — констатує Резніков.

Однак, за його словами, поки збережено нашу армію, яка посилюється резервом, – ми будемо боротися. І переможемо!

«Війна змінила відчуття часу і багато звичних речей. Але у понеділок традиційно починався робочий тиждень. І цю «традицію» зараз також треба плекати, як і армію. Уряд робить усе можливе, щоб зберегти економіку. Це – основа нашої оборони. Сьогодні усі, хто виходить на роботу, дає роботу іншим, наповнює казну – працюють на захист України. Ми переможемо ворога за рахунок єдності і кращої організації. Внесок кожного важливий. Фронти різні – перемога одна на всіх», — резюмує він.

Поделиться публикацией