МІЖНАРОДНИЙ ЗЛОЧИНЕЦЬ ПУТІН МАЄ БУТИ ЛІКВІДОВАНИЙ, А РФ НЕ МОЖЕ БУТИ ГАРАНТОМ УКРАЇНИ В МІЖНАРОДНІЙ УГОДІ – ДИРЕКТОР ЦДАКР

Міжнародний злочинець путін має бути ліквідований рішенням міжнародного суду за організацію зухвалих та кричущих злочинів світового масштабу, а РФ не може бути гарантом України в міжнародних угодах чи установах.

Про це у заяві Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння (ЦДАКР) зазначив керівник цієї аналітичної структури Валентин Бадрак. Експерт зазначив, що закликав до усунення та ліквідації Путіна ще 27 лютого – після його відвертої погрози світові щодо використання ядерної зброї проти людства.

Говорячи про заяву Президента України Володимира Зеленського про відсутність віри російським гарантіям та «розуміння, що через два роки після підписання угоди Росія може повернутися», керівник ЦДАКР наголосив: «Росія обов’язково повернеться із новою війною в Україну, тому єдиною реалістичною та дієвою гарантією може бути українська армія».

Бадрак вважає, що український лідер та дипломати із початком широкомасштабної війни вміло використовують міжнародні трибуни та можливості впливу на держави світу у площині формування антипутінської коаліції, однак варто перевести фокус уваги саме на повне та докорінне знищення режиму Путіна й формування шляхів переозброєння української армії на сучасні високотехнологічні озброєння, в тому числі, українського виробництва.

Поделиться публикацией