МОБІЛЬНИЙ ДОДАТОК «ДЖУРА» ПОПОВНИВСЯ ТОПОГРАФІЄЮ ТА УМОВНИМИ ТАКТИЧНИМИ ЗНАКАМИ НАТО

Мобільний додаток для військових «Джура» поповнився топографією та умовними тактичними знаками НАТО

Про це 5 травня ц.р. повідомив портал Арміяinform.

Безпечна українська альтернатива російським шпигунським програмам – Довідник мобільної аплікації «Джура» отримав важливе оновлення. Як повідомляє офіційна інтернет-сторінка додатку, він поповнився топографією та умовними тактичними знаками НАТО APP-6.

 

«У ньому ми розширили довідники, додавши довідник APP-6 з стандартом НАТО по умовних позначках, та довідники по топографії»,  – зазначив розробник «Джури» Володимир Пасіка.

 

Свіже оновлення доступне для завантаження на Google Play.

 

Довідник з умовними тактичними знаками НАТО APP-6 дає роз’яснення Наказу Генерального Штабу ЗСУ № 274 від 02.07.2016. Метою цього документа є встановлення загальних стандартів умовних знаків для їх використання під час оформлення графічних оперативних (бойових) документів.

 

Довідник з військової топографії дозволяє легше зорієнтуватися на місцевості, навчитись вимірювати та орієнтуватись за топографічною картою – і це все завжди у твоєму мобільнику.

 

Як повідомляла АрміяInform, мобільна аплікація «Джура» поповнилась безкоштовними онлайн курсами з кібербезпеки, а  також  візуалізацією 606 Наказу «Про затвердження Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення військовослужбовцями Збройних Сил України та ліцеїстами військових ліцеїв». Наступне доповнення — розділ Соціальний захист військових. Тут зібрані нормативні документи, що регламентують право на грошову допомогу, порядок отримання УБД, пільги військовим та інше.

Поделиться публикацией