«МИ БУДЕМО ДІЯТИ В «НОРМАНДСЬКОМУ ФОРМАТІ» — ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРО ВІЙНУ В ДОНБАСІ

У той же час він спрогнозував кадрові зміни в «мінському форматі».

Переможець згідно з даними екзит-полів у другому турі виборів президента України Володимир Зеленський заявив, що буде продовжувати переговори в «нормандському форматі», а також роботу в Мінському форматі, проте останній, на його думку, потребує перезавантаження та оновлення кадрового складу.

«Ми будемо діяти в будь-якому випадку в «нормандському форматі». Ми будемо продовжувати Мінський процес. Ми будемо його перезавантажувати. Я думаю, що у нас будуть заміни кадрові», — сказав Зеленський на брифінгу ввечері 21 квітня.

Він підкреслив, що вважає першочерговим завданням припинення вогню на Донбасі, а також звільнення українських військовополонених моряків і ув’язнених.

«Для нас зараз завдання, я вважаю, номер один — повернути всіх наших в’язнів, всіх військовополонених, наших моряків. Я спілкувався з батьками, знаєте, на це не можна спокійно реагувати. Я зроблю все, щоб повернути — не можу обіцяти, але я зроблю , щоб повернути — наших хлопців додому. Це пріоритетне завдання «, — продовжив Зеленський.

Згідно з попередніми даними Національного екзит-полу станом на 18:00 в другому турі виборів президента Володимир Зеленський набрав 73,2%, а Петро Порошенко 25,3%.

За даними спільного екзит-полу компаній Kantar TNS і Info Sapiens, який провели на замовлення телеканалу «1 + 1» у другому турі Володимир Зеленський набирає 72,7% голосів, Петро Порошенко — 27,3% голосів.

Результати екзит-полу телеканалу «112-Україна» свідчать про те, що Володимир Зеленський отримав 73,7% голосів виборців, а Петро Порошенко — 26,3%.

Поделиться публикацией