«МИКОЛАЇВСЬКИЙ СУДНОБУДІВНИЙ ЗАВОД» ВИХОДИТЬ НА СТАБІЛЬНИЙ РЕЖИМ РОБОТИ ТА ВЖЕ ВИПЛАТИВ 1,9 МЛН. ГРН. ЗАБОРГОВАНОСТІ – ПАВЛО БУКІН

ДП «Миколаївський суднобудівний завод», що входить до складу ДК «Укроборонпром», проводить погашення заборгованості перед робітниками. Завдяки виділенню коштів з боку «Укроборонпрому», наразі вже виплачено 1,9  млн грн. Окрім того перераховані усі пов’язані податки і збори, у тому числі ЄСВ на суму понад 1,2 млн. грн. Таким чином загальна сума виплат становить 3,1 млн. грн.

Зараз підприємство входить у режим стабільної роботи, завдяки виконанню замовлень від Військово-морських сил України та приватних замовників. Фахівцями заводу у цьому році вже виконані роботи з ремонту малих броньованих артилерійських катерів та інших суден.

«Завдяки ефективному комплексному підходу до вирішення накопичених проблем, «Укроборонпром» відновив стабільну роботу «Миколаївського суднобудівного заводу». Підприємство отримало головне – стабільну роботу, вчасне виконання якої дозволить стабілізувати виплати заробітної плати та гасити заборгованість. Наразі мова йде про 4,54 млн грн зарплатні за перші півроку роботи та ще 1,9 млн грн. погашеної заборгованості», – заявив Генеральний директор ДК «Укроборонпром» Павло Букін.

Окрім того, «Миколаївській суднобудівний завод», отримав розроблений та затверджений фінансовий план підприємства. А з 1 липня впроваджена нова структура управління та штатний розпис підприємства, які передбачають суттєво зменшення адміністративно-управлінського та допоміжного персоналу без втрати функціональності підприємства.

Поделиться публикацией