МАЙЖЕ 40% ГЕНЕРАЛІВ ТА ОФІЦЕРІВ АРМІЇ РФ, ЯКІ БРАЛИ УЧАСТЬ У ПЛАНУВАННІ «СПЕЦОПЕРАЦІЇ» В УКРАЇНІ, ПЕРЕБУВАЮТЬ ПІД СЛІДСТВОМ — ГЕНШТАБ ЗСУ

У Російській Федерації близько 30-40% генералів та офіцерів, які брали участь у плануванні «спеціальної військової операції» в Україні, усунуті від виконання своїх обов’язків та перебувають під слідством. Про це повідомив Інтерфакс-Україна.

«Продовжуються репресивні заходи стосовно вищого та старшого офіцерського складу збройних сил Росії через провали стратегічних планів на українському напрямку… Близько 30-40% генералів і офіцерів, які брали участь у плануванні «спеціальної військової операції», усунуті від виконання своїх обов’язків і перебувають під слідством», — повідомив на брифінгу в четвер заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил України Олексій Громов.

При цьому, за даними, які є в Генштабі, міністр оборони РФ Сергій Шойгу і начальник генштабу РФ генерал Валерій Герасимов залишаються на посадах «виключно для запобігання дискредитації вищого військового керівництва».

Розбита авіабаза в Саки

Поделиться публикацией