«ЛІЗІ ОБОРОННИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ» ВДАЛОСЯ НАЛАГОДИТИ ДІАЛОГ З ВЛАДОЮ – ЧЛЕН ПРАВЛІННЯ ЛІГИ

ГС «Ліга оборонних підприємств України» вдалося налагодити діалог зі структурами влади. Про це зазначила під час прес-конференції Ліги 9 жовтня генеральний директор компанії «ДОЛЯ і КО., ЛТД» Лариса Татарінцева.

За її словами, вдалий діалог започатковано з Міністерством економічного розвитку і торгівлі та Міноборони, а також він успішно відбувається через відповідні урядові комісії, зокрема, Держкомісію з питань оборонно промислового комплексу України.

Зі свого боку,  директор ГС «Ліга оборонних підприємств України» з міжнародних зв’язків  Юлія Висоцька відзначила, що підприємствам Ліги сьогодні вдається самостійно шукати різноманітні ринки збуту оборонної продукції.

Зокрема, за її словами, це робиться завдяки позитивним зв’язкам Ліги з Міністерством оборони  України, Державною службою експортного контролю України, Міністерством економічного розвитку та торгівлі, а також завдяки співпраці з Торгівельної палатою США та Посольством США в Україні. Вона поінформувала, що підприємства Ліги самостійно організовують свої експозиції на міжнародних виставках озброєнь або створюють спільні можливості з державними структурами у сфері міжнародного маркетингу оборонної продукції.

 

Поделиться публикацией