КРАЇНИ АЗІЇ, АФРИКИ ТА ПІВДЕННОЇ АМЕРИКИ ЗАЦІКАВИЛИСЯ ПРОДУКЦІЄЮ ПІДПРИЄМСТВ «ЛІГИ ОБОРОННИХ ПІДПРИЄМСТВ УКРАЇНИ»

Продукція підприємств ГС «Ліги оборонних підприємств України» було представлено главам дипломатичних місій 16 країн Азії, Африки та Південної Америки.

Як передає оглядач інформагентства «Оборонно-промисловий кур’єр», презентація відбулася в межах візиту в Україну 7 червня делегації країн означених регіонів, зокрема, Руанди, Сенегалу, Шри-Ланки, Ефіопії, Мадагаскару, Сьєрра-Леоне, Мозамбіку, Кот-д’Івуару, Гвінеї-Бісау, Сінгапуру, Ямайки, Уругваю, Чилі, Нової Зеландії, Монголії та Бангладешу. За словами оглядача, в ході візиту відбулися зустрічі на найвищому рівні, а також були проведені презентації українського наукового та військово-промислового потенціалу.

Як зазначили агентству «ОПК» в Лізі, іноземні гості зацікавилися бронеавтомобілями серії «Козак», безпілотними авіаційними комплексами «Фурія», засобами індивідуального захисту українського виробництва, а також специфічними послугами спеціального і військового призначення, в тому числі можливостями модернізації військової техніки означених країн. У Лізі наголосили, що представлені продукція і послуги є надбанням приватних оборонно-промислових підприємств України.

Згідно з інформацією Ліги, 7 червня у КПІ ім. Ігоря Сікорського керівники дипломатичних установ отримали можливість ознайомитися з новими розробками, створеними на базі підприємств, які входять до складу Інноваційно-виробничого об’єднання «Київська політехніка» та Громадської спілки «Ліга оборонних підприємств України». Серед іншого, поінформували в Лізі, з членами делегації зустрілися ректор КПІ ім. Ігоря Сікорського академік НАН України Михайло Згуровський, проректор з наукової роботи академік НАН України Михайло Ільченко, проректор з міжнародних зв’язків член-кореспондент НАН України Сергій Сидоренко, директор з міжнародних зв’язків Громадської спілки «Ліги оборонних підприємств України» Юлія Висоцька, а також керівники фірми «Омега Консалтінг Груп», члени «Ліги оборонних підприємств України» Андрій та Тетяна Кебкало.

Поделиться публикацией
-->