КОМПАНІЯ «DOLYA & CO. LTD» ПРИЄДНАЛАСЯ ДО АМЕРИКАНСЬКО-УКРАЇНСЬКОЇ ДІЛОВОЇ РАДИ

Українська компанія «DOLYA & CO. LTD» приєдналася до Американсько-Української Ділової Ради U.S.-Ukraine Business Council (USUBC). Таке рішення підтримано виконавчим комітетом USUBC від імені 200 компаній та організацій, її членів.

Компанія «ДОЛЯ і КО.ЛТД» є провідним українським розробником і виробником засобів радіозв’язку AGENT®, а також реалізує рішення по будівництву систем професійного радіозв’язку виробництва MOTOROLA SOLUTIONS. Працюючи в ролі системного інтегратора на українському ринку телекомунікаційних технологій з 1992 року, компанія побудувала надійну партнерську мережу в багатьох регіонах України. З 2016 року «ДОЛЯ і КО.ЛТД» є учасником «Ліги оборонних підприємств України».

«ДОЛЯ і КО.ЛТД» не тільки розробляє і впроваджує галузеві системи професійної мобільного радіозв’язку, але і є авторизованим платиновим партнером американської корпорації MOTOROLA SOLUTIONS, а також авторизованим розробником і постачальником hardware & software рішень для систем MOTOTRBO.

Асоціація U.S.-Ukraine Business Council (USUBC) була створена ще в 1995 році в м.Вашингтон, США для просування торгових інтересів і пошуку нових інвестиційних майданчиків.

Виступивши за поліпшення торговельних відносин США і України, USUBC посприяла зміцненню дружніх і партнерських зв’язків між країнами в цілому.

На сьогоднішній день U.S.-Ukraine Business Council (USUBC) є однією з найавторитетніших організацій, що захищають іноземні інвестиції на українському ринку. Про це свідчить і той факт, що USUBC виступає консультантом уряду США з розвитку бізнес і економічного середовища в Україні.

USUBC сприяє зміцненню комерційних зв’язків між США та Україною за допомогою проведення регулярних діалогів між представниками бізнесу і влади.

Для компанії ДОЛЯ І КО. ЛТД членство в асоціації це дуже важливий етап розвитку, що дає змогу масштабування бізнесу в партнерстві з найбільшими американськими фондами та взаємовигідне співробітництво з урядовими відомствами США та України, а також підтримка балансу інтересів всіх учасників процесу.

Станом на 2018 рік членами Американсько-Української Ділової Ради є більше 200 світових компаній, серед яких AM General, ArcelorMittal, Bayer U.S., The Boeing Company, John Deere, Deloitte, Delta, EPAM Systems, European Bank for Reconstruction and Development, Hewlett Packard Enterprise, Pfizer, Shell Oil Company, TASKO Corporation, Titan Machinery, UkrLandFarming, The Washington Group, Bunge, Cargill, Case New Holland, Chevron, Cisco, ContourGlobal, DHL Express, Eli Lilly, Halliburton, Holtec, Kraft Foods, Louis Dreyfus, Microsoft, RZB Finance LLC, SigmaBleyzer, State Export-Import Bank of Ukraine, Vanco Exploration Company, Westinghouse, WJ Export Import Agricultural Group та інші.

Поделиться публикацией