КОМПАНІЯ «БОГДАН МОТОРС» ПЕРЕДАЛА ЗСУ ЧЕРГОВУ ПАРТІЮ ВАНТАЖІВОК БОГДАН-6317

Черкаський завод компанії «Богдан Моторс» передав чергову партію вантажівок Богдан-6317 представникам Міністерства оборони України у рамках виконання державного оборонного замовлення. Усього цьогоріч «Богдан» планує передати понад 200 одиниць такої техніки. Про це повідомляє Ukrainian Military Pages 2 серпня ц.р.

Начальник групи 1347-го військового представництва Міністерства оборони України підполковник Володимир Кучеренко заначив, що наразі у військових є потреба у таких багатоцільових вантажівках. Нова техніка йде на заміну застарілої радянської.

Богдан — 6317– багатоцільовий автомобіль, обладнаний потужним шестициліндровим дизельним двигуном з турбонаддувом Weichai Power, робочий об’єм якого становить 9,7 л, а потужність — 380 к.с. Використання цих двигунів дозволило українським автовиробникам значно покращити динамічні та експлуатаційні характеристики автомобілів, а також відмовитися від складових російського виробництва. Як стверджують представники компанії, лінійка вантажівок Богдан-6317 загалом отримала позитивні відгуки експлуатантів.

Вантажівка здатна розвивати швидкість до 85 км/год з вантажем в 11 тон. Автомобіль може перевозити 50 осіб в обладнаному кузові, буксирувати транспортні причепи дорогами всіх категорій з твердим та ґрунтовим покриттям, а також бездоріжжі. На кожну машину надається 10 річна гарантія від виробника.

Поделиться публикацией