КОЛИШНІЙ ОЧІЛЬНИК ЦРУ СКАЗАВ, ЯКОЮ БУДЕ ВІДПОВІДЬ США НА ЯДЕРНИЙ УДАР ПУТІНА ПО УКРАЇНІ

За словами Девіда Петріуса, буде знищено усю окупаційну армію РФ разом з технікою та увесь Чорноморський флот.

США на чолі сил НАТО знищать всі російські війська та техніку на території України та в Криму, а також затоплять кораблі Чорноморського флоту РФ у разі, якщо Росія зважиться втілити свої погрози і таки завдати удар тактичною ядерною зброєю по Україні. Про це в інтерв’ю ABC News заявив колишній голова ЦРУ, генерал армії у відставці Девід Петреус в інтерв’ю.

«Ми знищимо всі конвенційні сили, які зможемо побачити та ідентифікувати на полі бою в Україні та Криму, а також усі російські кораблі у Чорному морі», – заявив Петреус.

Глава Пентагону особисто попередив Шойгу про наслідки у разі використання РФ ядерної зброї.

На його думку, такого конвенційного удару від США буде достатньо і не доведеться завдавати ядерного удару.

«Це не може залишитися без відповіді. Але воно не розширюється – це не ядерне для ядерного. Ви не хочете втручатися в ядерну ескалацію, – сказав Петреус. – Але ви повинні показати, що це не можна прийняти в жодному разі».

Як відомо Кадиров зажадав від Путіна введення воєнного стану і застосування ядерної зброї.

Нагадаємо, загроза застосування тактичної ядерної зброї Росією у війні проти України в останні тижні жваво обговорюється не лише вітчизняною пресою та політиками, а й на Заході. Ймовірність цього кроку з боку Путіна існує, але є не надто високою. Як заявляв в інтерв’ю BBC колишній командувач армії США в Європі Бен Ходжес, ядерний удар не залишиться без відповіді від США і НАТО, тому в Кремлі не поспішають його використовувати.

Поделиться публикацией