КЛЮЧОВІ ТЕЗИ ПРО ЕКС-ГК ЗАЛУЖНОГО ВІД DT.UA

Сьогодні Залужний не готовий не лише до боротьби за управління країною, а й до самого управління нею. Він не має дуже багатьох необхідних особистих експертиз для роботи. В нього немає команди та критеріїв для її добору.

 

… Після того як народ у більшості своїй розлюбив Зеленського й водночас розчарувався в колись обожнюваному Арестовичі, Залужний залишився фактично єдиним або принаймні домінантним представником влади ….

 

… Через внутрішньополітичну конкуренцію, спровоковану хворобливими амбіціями та ревнивою натурою президента, який звик до сольних оплесків, працювати разом далі вони не могли…

…Усій команді Залужного, відправленій у розпорядження міністра оборони, чітко дали зрозуміти, що в чинній системі оборони країни місця для них немає. ….

… В нього є час врахувати помилки Зеленського, який вирішив іти в президенти 2014 року, доручивши готувати пакет документів для реєстрації в ЦВК, а потім упродовж п’яти років займався лише підготовкою до того, як потрапити в це крісло, цілком проігнорувавши інші завдання: навіщо в нього потрапляти, з якими знаннями та з ким….

…Чи зможе президент спокійно вислухати рекомендації посла Залужного при тому, що хоч би яка розмова в них відбувалася на Ставці, вони починали лаятися один з одним уже за дві хвилини через накопичене роздратування?

 

… І от коли люди зрозуміють, що їхній кумир не виправдав довіри, не впорався з покладеною на нього народом місією, зійшов із дистанції, — рейтинги впадуть.

Поделиться публикацией