КЕРІВНИКОМ ДП НВКГ «ЗОРЯ»-«МАШПРОЕКТ» ПРИЗНАЧЕНО МИКОЛУ ТРОЙНИЧА

Виконувачем обов’язків Генерального директора ДП «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «Зоря»-«Машпроект» призначено Миколу Тройнича. Про це йдеться у відповідному наказі ДК «Укроборонпром» від 19.07.2019 року. До виконання обов’язків Микола Тройнич приступив 29 липня 2019 року.

Перед новим керівником провідного підприємства у сфері газотурбобудування поставлено завдання забезпечити цілковите завантаження потужностей та розширення ринків збуту продукції «Зоря»-«Машпроект». Серед головних пріоритетів – гарантування та дотримання соціальних стандартів для працівників підприємства.

Микола Тройнич має величезний досвід роботи у галузі турбобудування. З 1983 року працював інженером-конструктором на ВО «Зоря». З 1989 року – провідний інженер проектного бюро «Машпроект». У 1995 році став заступником начальника дослідного виробництва, а у 2003-му очолив його. З 2008 року Микола Тройнич заступник Генерального директора з виробництва ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект».

Попереднього керівника ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» Костянтина Картошкіна звільнено у зв’язку із закінченням дії строку п’ятирічного контракту.

ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» – один із лідерів світового газотурбобудування. Основний профіль підприємства – проектування, виробництво та ремонт газових турбін для морських кораблів і суден, електроенергетики й газотранспортних магістралей. Продукція ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» має попит на світових ринках завдяки своїй високій якості та є конкурентоздатною зі світовими аналогами.

Поделиться публикацией