«КВАНТ-РАДІОЛОКАЦІЯ» ГОТОВА ВИГОТОВИТИ СТАНЦІЇ РАДІОТЕХНІЧНОЇ РОЗВІДКИ «МІЛЬХІОР» У БЕРЕГОВОМУ ВИКОНАННІ ДЛЯ ВМСУ – ДИРЕКТОР Е. КАСАПОВ

Державне підприємство Науково-дослідний інститут «Радіолокаційних систем» бере участь у виконанні державного оборонного замовлення. Зокрема, у грудні минулого року було укладено додаткову угоду до державного контракту 2018 року, що стосується розробки і виготовлення РЛС «Мінерал-У», саме на виготовлення цього виробу – закінчити плануємо наступного року. У вересні 2020 року також підписано контракт на поставку виробу СР-210 – РЛС «Дельта» в береговому виконанні.

Про це в інтерв’ю агентству «Оборонно-промисловий кур’єр» зазначив директор ДП «НДІ радіолокаційних систем «Квант-Радіолокація» Едуард Касапов.

«Окрім цього, ми є співвиконавцями «Кузні на Рибальському» у контрактах з МОУ на відновлення працездатності та модернізацію виробу «МР-750» та постачальниками двох виробів – РЛС «Дельта-М», СРТР «Мельхіор» на корабель-розвідник. Виконання контрактів в рамках ДОЗ планується у наступному році. В цілому, завантаження по ДОЗ залишається на рівні  минулого року», — зазначив керівник підприємства.

Говорячи про державне оборонне замовлення 2021 року, він зауважив, що не має інформації про можливість укладання з підприємством нових контрактів в рамках ДОЗ.

«Водночас знаємо, що ВМСУ зацікавлені у 3-х пасивних станціях радіотехнічної розвідки «Мільхіор» у береговому виконанні».

Поделиться публикацией