КБ «ЛУЧ» РАЗОМ З ІНОЗЕМНИМИ ПАРТНЕРАМИ ПРОВЕЛО ВИПРОБУВАННЯ НОВОГО БОЙОВОГО МОДУЛЯ

Фахівці конструкторського бюро «ЛУЧ» взяли участь у розробці принципово нового бойового модуля в партнерстві з представниками іноземної компанії, що спеціалізуйтеся на техніці даного типу. Таку інформацію повідомляє Military Navigator 24 травня ц.р

Новий модуль буде розміщуватися на шасі броньованої техніки, а також оснащується сучасними керованими ракетами «СКІФ» розробки КБ «ЛУЧ» та системою наведення, що дозволяє використовувати його для ураження нерухомих та рухомих броньованих цілей, що мають комбіновану, рознесену або монолітну броню з динамічним захистом, а також малорозмірних цілей типу довготривалих вогневих точок, танк в окопі, легкоброньованих об’єктів, гелікоптерів, що зависли, надводних цілей та живої сили противника у будь-який час доби.

На Чернігівщині вже були проведені успішні випробування нового модуля за участю іноземних партнерів, які були задоволені отриманим результатом. Всі ракети потрапили точно в ціль та виконали своє завдання на 100 відсотків.

За результатами випробувань було прийнято рішення прискорити та поглибити співпрацю в оборонній сфері та створенні нового сучасного бойового модуля, здатного вирішувати широке коло завдань.

 

Поделиться публикацией