КАБМІН НАДАВ ПОВНОВАЖЕННЯ ДЛЯ ЗДІЙСНЕННЯ ВІДПОВІДНИХ ОПЕРАЦІЙ АТ «ДАЗ»

Кабінет міністрів України своєю постановою «Про внесення змін до переліку суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, яким надаються повноваження на експорт товарів військового призначення власного виробництва та імпорт товарів військового призначення для використання у власному виробництві», надав повноваження для здійснення відповідних операцій АТ «ДАЗ».

Відповідну постанову КМУ прийняв 30 вересня.

Про це 30 вересня повідомив кореспондент порталу Укірнформ.

Як говориться в пояснювальній записці до постанови, воно розроблена з метою надання повноважень АТ «ДАЗ» (стара назва — ВАТ «Дніпропетровський агрегатний завод») на експорт товарів військового призначення та імпорт товарів військового призначення для використання їх у власному виробництві. Право це передача угодою між Кабінетом міністрів України та урядом Республіки Білорусь про виробничу і науково-технічну кооперацію підприємств і організацій оборонних галузей промисловості, яка була підписана 25.06.2001.

Угода про співпрацю між Україною та Білоруссю від 25.06.2001 містило затверджений перелік суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, в тому числі ПАТ «Дніпровський агрегатний завод». Внесення змін до переліку знадобилося в зв’язку зі зміною назви підприємства, а також наданням повноважень на здійснення імпортних операцій товарів військового призначення для використання у власному виробництві.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поделиться публикацией