ЗСУ САМОСТІЙНО МОДЕРНІЗУЮТЬ САУ «МСТА-С»

В рамках робіт з ремонту та модернізації самохідних артилерійських установок типу «МСТА-С» калібру 152-мм, окрім відновлення, встановлюються новітні вітчизняні електронно-оптичні системи типу «Око».

Про це 22 квітня повідомила прес-служба Міністерства оборони України

Вони дозволяють вести огляд місцевості за будь-якої пори доби в декількох режимах.

Ремонтними підрозділами вже освоєно відновлення блоків вузлів та агрегатів артилерійських установок, коробок передач та двигунів автомобілів, на яких вони розміщені. Також тут впроваджено капітальний ремонт бронетанкових шасі, що в комплексі дозволяє відновлювати таку техніку у повному обсязі.

Окрім ремонту та модернізації бронетехніки на 732-й Центральній артилерійській базі озброєння вперше у Збройних Силах України виготовляються індивідуальні та групові комплекти запчастин, інструментів, приладдя, призначеного для експлуатації та ремонту техніки.

Тут також виготовляють спецодяг, танкові шлемофони, чохли на військову техніку усіх калібрів та систем.

Нещодавно на артилерійській базі вперше у Збройних Силах України розпочато модернізацію комплексу машин управління вогнем самохідної артилерії.

Згідно визначених завдань передбачається переобладнання програмно-апаратного комплексу бойових машин, що дозволить враховувати всі аспекти підготовки та управління бойовою стрільбою та забезпечувати управління підрозділами в автоматизованому режимі.

Поделиться публикацией