ЗСУ ПРОВЕЛИ НАВЧАННЯ НА ПРИАЗОВ’Ї ІЗ ЗАЛУЧЕННЯМ АВІАЦІЇ І АРТИЛЕРІЇ

Військовослужбовці виконували завдання в умовах роботи засобів РЕБ.

 

На Приазов’ї завершилися дводенні ротні тактичні навчання з бойовими стрільбами, в яких були задіяні піхотні підрозділи, артилерія і авіація Збройних сил України.

 

Військовослужбовці тренувалися виконувати бойові завдання в умовах активної роботи засобів радіоелектронної боротьби противника.

 

Маневри проводилися на армійському полігоні під Маріуполем Донецької області, повідомив пресцентр штабу Об’єднаних сил 19 березня.

 

У лютому відбулися наймасштабніші з початку року навчання з бойовими стрільбами на узбережжі Азовського моря в Донецькій області. У рамках навчань «Попутний вітер» підрозділи Збройних сил, Національної гвардії та Держприкордонслужби відпрацювали відбиття атаки ворожого десанту на азовському узбережжі.

 

У навчаннях були задіяні близько 400 людей особового складу, п’ять кораблів і катерів Військово-морських сил ЗСУ та Морської охорони ДПСУ, 25 одиниць артилерії, включаючи реактивні системи залпового вогню, 13 одиниць бронетехніки (танки, БМП і бронеавтомобілі), два вертольоти Мі-8 і Мі-14 морської авіації, два штурмовики Су-25 і два винищувача МіГ-29 Повітряних сил ЗСУ.

Поделиться публикацией