ЗСУ ПОЛЮЮТЬ ЗА РОСІЙСЬКИМИ КОМПЛЕКСАМИ ЗВ’ЯЗКУ РЕДУТ-2УС

Міністерство цифрової трансформації закликало українців повідомляти за допомогою чат-боту «єВорог» інформацію про місце розташування російських комплексів зв’язку Редут-2УС.

Як передає Укрінформ, про це повідомила пресслужба міністерства.

«Завдяки кожному з вас, хто повідомляє ЗСУ про місця розташування та пересування ворога, нашим бійцям легше простежити дії загарбників і завчасно дати їм відсіч. Зараз ЗСУ розшукує російський комплекс зв’язку Редут-2УС», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що це радіолокаційна система, через яку керівництво російської армії дає команди солдатам та війська ворога обмінюються інформацією між собою. Знищивши цю систему, обірветься зв’язок – і ворог втратить керування військами.

В міністерстві наголосили, що якщо ви помітили такий комплекс, негайно повідомляйте про його геолокацію в Telegram-бот «єВорог». Лише за два дні до бота українці надіслали вже 33 геолокації Редут-2УС, інформація вже передана військовим.

Як повідомлялось, Офіс Омбудсмана створив чат-бот у Телеграмі Stop Russian aggression, куди кожен охочий може надіслати дані щодо воєнного злочину російських солдатів в Україні.

Поделиться публикацией