ЗЕЛЕНСЬКИЙ ХОЧЕ ПОКІНЧИТИ З ВІЙНОЮ НА CХОДІ, АЛЕ НЕ МОЖЕ ДОМОВИТИСЯ ПРО ТЕ, ЯК ЦЕ ЗРОБИТИ — THE WASHINGTON POST

Президент України Володимир Зеленський хоче покінчити з війною на Cході, але не може домовитися про те, як це зробити. І навряд чи домовиться, адже більшість українців погоджуються на «заморожений конфлікт».

Про цет 23 березня ц.р. повідомив портал DT,UA, посилаючись на видання The Washington Post.

 

Після першого обміну полоненими, деякі побачили шанс на кроки до миру. Але після шокуючих розповідей про арешти українців на окупованих територіях, будь-який компроміс з Росією українці бачать як капітуляцію.

 

Дилетант в політиці та колишній комедійний актор Володимир Зеленський зустрічався в Парижі з російським президентом Володимиром Путіним, і воюючі сторони відвели війська у кількох гарячих точках на лінії зіткнення, однак перестрілки та бойові дії з втратами тривають.

 

Мирна угода залежить від того, як Україна буде повертати у свій склад дві сепаратистські республіки. Ніяка угода не буде підписана, якщо ці регіони не отримають якийсь особливий статус та самоврядування, що вигідно Москві.

 

Між тим, Зеленський без особливого успіху намагається налагодити дуже важливі для України відносини зі Сполученими Штатами. Він просить військову допомогу в адміністрації Трампа, але намагається триматися якомога далі від тих політичних наслідків, до яких призвела імпічмент Трампа в палаті представників і його виправдання в Сенаті.

Поделиться публикацией