ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ ЗНИЩИЛИ КІЛЬКА ДЕСЯТКІВ ІРАНСЬКИХ БЕЗПІЛОТНИКІВ

Вночі 26 вересня Збройні Сили України знищили кілька десятків іранських безпілотників та російських окупантів на Херсонщині, помстившись за ворожу атаку Одеси цими дронами-камікадзе.

Про це 26 вересня ц.р. повідомив український військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

За його інформацією, ЗСУ ліквідували близько 20 іранських дронів-камікадзе в селі Чукалівка Херсонської області, які російське окупаційне військо використовує для обстрілів України.

Крім того, високоточне влучання знищило ще й чотири десятки російських окупантів, спалило чимало військової автомобільної техніки, а також призвело до детонації ворожих боєприпасів.

Російські окупанти вирішили заховати центр керування та підготовки операторів іранських дронів у селі поблизу Кінбурнської коси, вважаючи його важкодоступним для ЗСУ місцем. Однак українська розвідка разом з професіоналами високоточної стрільби виявили розташування ворога — і відпрацювали на «відмінно».

Як підтвердив в етері Апостроф TV речник Одеської ОВА Сергій Братчук, ЗСУ завдали удару по центру керування іранськими дронами і знищили не тільки їх, а ще й склад з боєприпасами.

Також він додав, що один із іранських дронів влучив в объект військової інструктури на Одещині, відбулася детонація, але обійшлося без постраждалих. Зараз рятувальники ліквідовують пожежу.

 

Поделиться публикацией