ЗА ПЕРШЕ ПІВРІЧЧЯ 2020 РОКУ ДК «УКРСПЕЦЕКСПРОРТ» СПЛАТИВ ДО ДЕРЖАВНОГО БЮДЖЕТУ ТА ДЕРЖАВНИХ ЦІЛЬОВИХ ФОНДІВ 190 344,2 ТИС. ГРН

За перше півріччя 2020 року ДК «Укрспецекспрорт» сплатив до державного бюджету та державних цільових фондів 190 344,2 тис. грн. В порівнянні з аналогічним періодом минулого року відрахування до бюджету збільшились майже на 100 млн грн.

Про це повідомили в прес-службі «Укрспецекспорт».

 

«Ми чітко усвідомлюємо важливість кожної гривні, перерахованої в бюджет, адже це перш за все кошти які підуть на ремонти лікарень, шкіл та доріг, зарплати бюджетникам та виплати найменш захищеним верствам населення. Компанія продовжує виконувати стратегічні завдання зі збільшення відрахувань до бюджету і відкриття нових ринків для вітчизняної військово-технічної продукції. На сьогодні, ситуація на зовнішніх ринках значно обмежує наші можливості, разом з тим, ми працюємо над пошуком антикризових рішень, здатних мінімізувати вплив несприятливих факторів» – зазначив Генеральний директор ДК «Укрспецекспорт» Вадим Ноздря.

 

Також він підкреслив, що такої ефективної динаміки збільшення надходжень до бюджету вдалося досягти насамперед за рахунок успішного виконання міжнародних контрактів та ефективної співпраці з вітчизняними виробниками.

 

 

Поделиться публикацией