ЗА МИНУЛІ 9 МІСЯЦІВ «ЗОРЯ»–«МАШПРОЕКТ» НА 100% ВИКОНАЛО СВОЇ КОНТРАКТНІ ЗОБОВ’ЯЗАННЯ ПЕРЕД ПОКУПЦЯМИ – ГЕНДИРЕКТОР

Я дуже задоволений результатом роботи колективу у цьому році. За минулі 9 місяців ми на 100% виконали свої контрактні зобов’язання перед покупцями та, незважаючи на карантинні обмеження, покращили показники виробничої собівартості та адміністративних витрат.

Про це в інтерв’ю ІА «Оборонно-промисловий портал» повідомив гендиректор ДП «Науково-виробничий комплекс газотурбобудування «ЗОРЯ»–«МАШПРОЕКТ» Денис Гордієнко.

 

«Реалізація продукції за 9 місяців 2020року склала 2,32 млрд. грн., що майже на 13% перевищує аналогічний показник минулого року, а результат операційної діяльності за EBITDA збільшений у 10,5 разів до 957 млн грн. Основними ринками в 2020 році для нас стали Індія та Китай», — додав він.

 

«Ми виконали усі умови колективного договору, у тому числі із підвищення заробітних плат, жодного разу не допустили несвоєчасних виплат працівникам або затримки відрахувань податків та зборів. Нам вдалося прискорити темпи дослідно-випробувальних робіт проекту створення нової лінійки двигунів потужністю 32МВт. Також ми провели масштабну реорганізацію адміністративних служб підприємства, частково оновили наявну комп’ютерну техніку та програмне забезпечення, покращили стандарти роботи закладів соціальної сфери. Крім того, враховуючи ситуацію із коронавірусом, ми активно долучилися до боротьби із пандемією – постачаємо кисень до медичних закладів області, допомогли з облаштуванням киснепроводів у лікарнях», — підсумував співбесідник агентства.

Поделиться публикацией