ЗАЛУЖНИЙ НА ОБКЛАДИНЦІ TIME – ЦЕ ВИЗНАННЯ ПОТУЖНОСТІ УКРАЇНСЬКОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМАНДУВАННЯ

Видання «Time» присвятило обкладинку й розлогий матеріал головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, який висловив думку, що проміжні перемоги України будуть лише передишкою в боротьбі.

Про це йдеться й на сайті і Facebook-сторінці видання «Time».

Залужний на обкладинці Time – це визнання потужності українського військового командування та особисто головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного.

В матеріалі йдеться про те, що Залужний також поважав і захоплювався установами своїх російських колег. Вочевидь тепер вже російські колеги захоплюються самим Залужнийм.

«Але Залужний також поважав і захоплювався установами своїх російських колег. У своєму кабінеті він зберігає зібрання творів командувача збройними силами Росії генерала Валерія Герасимова, старшого за нього на 17 років. «Я виховувався на російській військовій доктрині, і я все ще вважаю, що вся наука про війну знаходиться в Росії», – каже Залужний. «Я вчився у Герасимова. Я читав усе, що він коли-небудь писав… Він найрозумніший з людей, і мої очікування від нього були величезними», — йдеться в матеріалі.

 

Поделиться публикацией