«ЗАВОД 410 ЦА» РОЗРАХОВУЄ НА НАРОЩУВАННЯ ОБСЯГІВ ВИРОБНИЦТВА

Ми сподіваємося на нарощування обсягів виробництва. Крім того, цього року на «Заводі 410 ЦА» планується закінчити контракт для морської авіації ВМСУ. Це два літака Ан-26. Також протягом декількох місяців буде заключено контракт з Повітряними силами ЗСУ. До того ж, ми сповідаємося отримати ще один літак Ан-30 від Повітряних сил ЗСУ.

Про це заявив генеральний директор державного підприємства «Завод 410 ЦА» О. Пащенко в рамках програми «Security Talks з Валентином Бадраком».

Інформується, що основною діяльністю підприємства в 2022 році буде ринок Казахстану. Крім того, перший з трьох літаків «Завод 410 ЦА» має отримати від Бангладешу в 2022 році.

Олександр Пащенко додав, що на сьогоднішній день  підприємство вже дійшло до другого десятку літаків, які пройшли роботи під контролем та супроводженням інших організацій, які виконують роботи на території «Заводу 410 ЦА». Крім того, О. Пащенко наголосив, що на підприємстві вже прорахована бізнес-модель та визначено скільки необхідно зробити капіталовкладень  щодо сертифікації та придбання відповідного обладнання.

«Нашому підприємству вже потрібно самостійно зайняти цей ринок, тому що ми всі розуміємо, що деякі літаки виробництва ДП «Антонов», що заходять на ремонт на підприємство, на жаль, заходять востаннє та будуть відпрацьовувати свій крайній ресурс», — підсумував генеральний директор підприємства.

Поделиться публикацией