«ЗАВОД 410 ЦА» ПЕРЕТВОРИТЬСЯ НА ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ШЛЯХОМ РЕОРГАНІЗАЦІЇ – О. ПАЩЕНКО

В ході реформи оборонно-промислового комплексу, державне підприємство «Завод 410 ЦА» вже отримало статус підприємства, яке перетвориться на товариство з обмеженою відповідальністю шляхом реорганізації.

Про це повідомив Генеральний директор державного підприємства «Завод 410 ЦА» О. Пащенко в ході підбиття підсумків роботи заводу у 2021 році.

«Це одна з основних частин програми Президента України, яку ми із гордістю виконаємо. Хотілося б відзначити і правильне, на мою думку, рішення керівництва ДК «Укроборонпром» щодо призначення головами комісій із реорганізації підприємств чинних керівників підприємств. Це дозволить ефективніше та швидше пройти етап перетворення підприємства на корпоративні одиниці майбутніх галузевих холдингів. У свою чергу, я гадаю, що наше підприємство своїм прикладом покаже, як цю процедуру можна пройти безболісно», — пояснив Генеральний директор підприємства.

Підсумовуючи, О. Пащенко наголосив, що така реформа допоможе упорядкувати активи підприємства. Крім того, на його переконання, це дозволить ефективніше використовувати виробничі площі шляхом їх оптимізації, які приносять кошти не лише підприємству, а й бюджету країни. Також він наголосив, що «Завод 410 ЦА» має щільно поєднатися з основним розробником та виробником авіаційної техніки – ДП «АНТОНОВ».

 

Поделиться публикацией