«ЗАВОД 410 ЦА» ГОТОВИЙ ЗАПУСТИТИ ПРОГРАМУ ПОВНОГО СУПРОВОДУ ЛІТАКІВ КАЗАХСТАНУ НА 2023-2024 РОКИ – О. ПАЩЕНКО

У травні цього року ми розпочали із казахською стороною перемовини, і в результаті вже отримали перший літак від них (для проведення ремонту та технічного обслуговування — ІА «ОПК»). У серпні маємо отримати ще один літак, а до кінця року – ще й третій. Також ми обговорювали програму повного супроводу їх літаків на 2023-2024 роки

Про це в інтерв’ю ІА «ОПК» повідомив Генеральний директор Державного підприємства «Завод 410 цивільної авіації» Олександр Пащенко.

О. Пащенко додав, що мова йдеться про Військово-повітряні сили Казахстану, Національну гвардію і Комітет національної безпеки.

Він пояснив, що на підприємстві готові працювати з цими структурами за усім спектром сервісу та технічної підтримки наявного у них авіаційного парку. Крім того, за його словами, фахівці ДП «Завод 410 цивільної авіації» готові братися й за складні речі.

Гендиректор «Заводу 410 ЦА»

«Наприклад, у них сталася неприємна пригода, на щастя, ніхто не постраждав. На злітно-посадковій смузі виникла проблема з шасі у Ан-26, у зв’язку  чим він отримав суттєві пошкодження. Ми закінчуємо перемовини щодо здійснення відновлювального ремонту цього борта. Також, що стосується обслуговування літаків Ан-72 та Ан-74, то ми з Казахстаном не працювали у цій площині досить давно. Вони потрапляли тільки на продовження ресурсу, і це були невеличкі контракти. А от сьогодні ми надаємо вже повний спектр послуг», — пояснив він.

Підсумовуючи О. Пащенко наголосив, що до такого результату відносини вибудовувалися роками, а наразі досягнуті домовленості свідчать, що системні й послідовні зусилля сторін було здійснено у вірних напрямках. На його переконання, тепер є підстави казати, що Казахстан буде потужним і стабільним партнером підприємства.

«Ми своє слово тримаємо перед замовниками з Казахстану і щодо якості робіт, і щодо термінів їх виконання», — додав він.

 

Про розвиток підприємства та роботу ДП «Завод 410 цивільної авіації» можна буде ознайомитися у повному інтерв’ю з гендиректором О. Пащенко найближчим часом.

 

 

Поделиться публикацией