ДРОНИ-КАМІКАДЗЕ ЗНОВУ АТАКУВАЛИ ОКУПАНТІВ У СЕВАСТОПОЛІ

Ймомірно, Збройні Сили України знову атакували головну базу Чорноморського флоту РФ у окупованому Севастополі. Місцеві ЗМІ поширили інформацію про атаку, серед іншого, відзначили застосування окупантами засобів протиповітряної оборони. Рух бухтою припинений.

У двох містах, Севастополі та Євпаторії, на території тимчасово окупованого російськими військами Криму вночі 22 листопада, пролунали вибухи. Так званий губернатор Севастополя Міхаіл Развожаєв повідомив у Telegram, що півострів нібито «атакують безпілотники». «Прямо зараз працюють наші чергові сили ППО. Йде атака безпілотників», – написав він. За інформацією російської окупаційної влади, загарбники вже буцімто знищили два дрони. Так званий губернатор уточнив, що «усі сили й служби перебувають у бойовій готовності».

Про реальні результати атаки невідомо, водночас російські загарбники повідомили, що за роботою засобів протиповітряної оборони активно спостерігає американський стратегічний БПЛА RQ-4 Global Hawk, який здатен  вести радіотехнічну розвідку РЛС та командних пунктів.

Також є повідомлення про вибухи у Балаклаві. Чи це також робота систем протиповітряної оборони, чи вибухи пов’язані з ураженням якихось цілей – невідомо.

ЗМІ РФ повідомили про зупинку пасажирського морського транспорту. Зазначають, що самопроголошена влада організовує роботу автобусів на компенсаційних маршрутах.
Варто згадати, що 29 жовтня головну базу Чорноморського флоту РФ в Севастополі атакували надводні дрони.

Поделиться публикацией